Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Exèrcit i l'Ajuntament de Loriguilla Col·laboren en Exercicis Militars

L'Ajuntament de Loriguilla col·labora amb l'Exèrcit  en una sèrie d'exercicis militars que tenen lloc a la localitat. Aquestes maniobres, conegudes com a operació STORUMAN, estan destinades a la formació i coordinació entre les forces armades i l'administració local per a situacions simulades d'emergència i reconstrucció. S'invita a la comunitat a observar una de les simulacions a la Plaça Sant Antoni huí a les 10:30.

 L'Ajuntament de Loriguilla es troba en plena col·laboració amb la Brigada XII UCIMIC 3 de l'Exèrcit  en una sèrie d'exercicis militars destinats a la formació i coordinació de les forces armades en situacions d'emergència i reconstrucció. Aquesta iniciativa, coneguda com a operació STORUMAN, busca reforçar la col·laboració entre l'exèrcit i l'administració local.

Durant aquests exercicis, que simulen situacions de crisi i reconstrucció, es duran a terme diverses activitats en coordinació amb l'exèrcit, com la reconstrucció d'edificis, hospitals de campanya i més. A més, s'han programat reunions clau amb actors locals, com el Cap de la Policia i representants d'una ONG encarregada de la reconstrucció del poble.

Una de les activitats destacades és el simulacre d'accident que tindrà lloc demà, dimarts 3 d' octubre, a les 10:30 a la Plaça San Antonio. S'invita a tots els interessats a presenciar aquesta demostració per a observar com actua la CIMIC (Cooperació Cívic-Militar) en situacions d'emergència.

Des de l'Ajuntament de Loriguilla, agraeixen a l'Exèrcit  la confiança dipositada en la localitat per a dur a terme aquests exercicis militars, reforçant així la col·laboració en la preparació per a situacions de crisi i emergència que puguen requerir la intervenció conjunta de les autoritats locals i les forces armades.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon