Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana reforça la prevenció en matèria d'atenció social i igualtat en els seus centres educatius

L'Ajuntament de l'Eliana continua apostant per la prevenció en aquest curs 2023/2024 amb noves propostes socioeducatives i en matèria d'igualtat, amb l'objectiu d'oferir accions de formació, prevenció i intervenció als diferents centres educatius de la localitat.

Per a això, al llarg dels mesos de setembre i octubre, les regidories de Polítiques Socials i Igualtat han concretat reunions amb el Col·legi Helios, Col·legi Rivas Luna, CEIP Verge del Carme, CEIP l'Olivera, CEIP Montalegre, CEIP El Garbí, IALE i IES l'Eliana per a oferir una sèrie d'activitats i programes. L'oferta en prevenció familiar i igualtat abasta activitats des de 1r de primària fins a 4t de l'ESO i fins i tot cicles superiors, quedant a l'elecció de cada centre els programes que més s'adeqüen a les seues necessitats o circumstàncies.

Aquesta oferta de prevenció ve dissenyada després de diferents reunions de coordinació entre els equips directius i orientadors de cadascun dels centres, analitzant i revisant les experiències d'anys anteriors, i d'aquesta manera, detectar les problemàtiques que generen major preocupació.

Existeixen una gran varietat de programes oferits que inclouen des d'activitats destinades a treballar en àmbit escolar amb l'alumnat, jornades per a millorar habilitats específiques en el professorat fins a activitats dirigides a l'àmbit familiar on es reflexiona sobre temes d'interés per a la criança i educació. Els temes que tractaran seran variats: el joc en línia, la responsabilitat en les xarxes socials i l'ús del telèfon mòbil, habilitats per a la convivència en família o la cosificació i hipersexualització en les xarxes socials, entre altres.

L'alcalde, Salva Torrent, ha recordat que l'Ajuntament compta amb tots els agents socioeducatius per a elaborar polítiques públiques que atenguen les necessitats de l'alumnat elianer i les seues famílies.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon