Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana llança el programa Jove Oportunitat per a animar al retorn a les aules

L'Ajuntament de l'Eliana posa en marxa el programa Jove Oportunitat (JOOP) que, en col·laboració amb l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), cerca motivar i orientar a joves d'entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis. El seu objectiu final és aconseguir que completen una FP de Grau Mitjà, amb una intervenció prèvia que treballe sobre la seua motivació, reforce la seua autoestima i els ajude a construir un projecte integral de vida.

Per a això, les i els joves elianers interessats a participar han de posar-se en contacte amb el Centre d'Informació Juvenil (CIJ) a través del correu electrònic elijove@leliana.es o del telèfon de contacte 600 688 210 i explorar les oportunitats que ofereix.

Un projecte d'èxit provat
El programa començarà a aplicar-se el mes vinent de gener i compta amb resultats notables en altres municipis. Des del seu inici, més del 70% de les persones inscrites han tornat a l'escola o han completat els seus exàmens d'equivalència de secundària. A més, molts dels graduats de JOOP han continuat la seua educació superior o han trobat una ocupació significativa. Tot això demostra que amb el suport adequat i una comunitat de persones que creen en el seu potencial, els i les joves poden superar obstacles i aconseguir els seus somnis.

L'edil de Joventut, Juan Espinosa, ha fet una crida a aquests joves elinaers a beneficiar-se de la iniciativa, per a construir el seu futur i assolir el seu màxim potencial. 'Volem proporcionar un entorn de suport positiu i una sèrie de recursos dissenyats per a superar els obstacles que els van portar a abandonar els estudis i guiar-los cap a l'èxit acadèmic i personal', ha afirmat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon