Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana incorpora 9 persones pel programa EMPUJU i EXPLUS

L'Ajuntament de l'Eliana ha dut a terme un  procés de contractació en el marc dels programes EMPUJU i EXPLUS, incorporant un total de 9 persones en la seua plantilla. Aquesta acció ha sigut possible gràcies a una inversió estratègica que ascendeix a 166.673 euros provinents de la subvenció atorgada per LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació, a la qual se sumen altres 145.371 euros aportats des de recursos propis de l'Ajuntament. Aquest compromís excepcional del Consistori en els últims anys té com a objectiu principal beneficiar la major quantitat possible d'elianers i elianeres que es trobaven desocupats.

Aquesta inversió extraordinària ha aconseguit, durant aquest any, la incorporació de 5 de les 9 persones contractades. L'Alcalde Salva Torrent, acompanyat per la regidora de Polítiques d'Ocupació i Desenvolupament Local, Marta Andrés, ha donat la benvinguda a aquest nou personal en el Saló de Plens. Aquests nous empleats han començat a treballar aquesta mateixa setmana en diversos departaments municipals, amb contractes laborals temporals de 12 mesos a temps complet.

Dins d'aquest grup de recent contractats, es troben dues persones per a tasques d'administració general, un tècnic informàtic, una educadora social i un peó d'obres públiques del programa EMPUJU, destinat a joves menors de 30 anys. El seu objectiu és millorar l'accés a l'ocupació i a mesures d'activació per a la població jove, especialment a través de l'aplicació de la Garantia Juvenil.

D'altra banda, el programa EXPLUS, dirigit a persones majors de 30 anys, ha incorporat tres mantenidors d'instal·lacions esportives del Poliesportiu i del Hòrt de les Taules, així com una empleada administrativa de serveis municipals. En aquest cas, el propòsit és millorar l'accés a l'ocupació i a mesures d'activació laboral per a tots els demandants d'ocupació, amb un enfocament especial en les persones desocupades de llarga durada, els grups desfavorits en el mercat laboral i les persones inactives.

L'Alcalde va destacar l'esforç econòmic que realitza l'Ajuntament en l'àmbit de l'ocupabilitat local, amb l'objectiu d'expandir aquests programes i arribar al major nombre possible de persones, contribuint així a mitigar i millorar les taxes d'atur a l'Eliana. Aquest compromís reflecteix la dedicació de l'administració local per a oferir oportunitats laborals i enfortir l'economia de la comunitat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon