Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La nova presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria - Amparo Navarro- s'aboca a la Col·laboració per a Consolidar Projectes


La nova presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Amparo Navarro, qui també és alcaldessa socialista de Benissanó, ha iniciat el seu mandat amb la tasca de consolidar projectes que beneficien els residents de la comarca. La seua presidència és fruit d'una elecció que es va dur a terme després d'un procés d'investidura marcat per moments de tensió, particularment amb el partit Compromís, a causa de desacords sobre la rotació de la presidència.

Amparo Navarro està abocada a posar-se al dia en el seu nou càrrec, amb l'objectiu de conéixer al personal i atendre les qüestions més urgents. El seu compromís, segons manifestà, radica en donar continuïtat a projectes que s'han desenvolupat en els últims vuit anys i que han demostrat ser beneficiosos per als habitants de la comarca. No obstant això, la finançament d'aquests projectes és un aspecte crític i dependrà en gran mesura de les polítiques i objectius de la Generalitat i la Diputació.

La presidenta va subratllar al prendere possesió de la importància del diàleg i la col·laboració entre totes les forces polítiques representades en la Mancomunitat. Tot i haver-hi desacords durant el procés d'investidura, Navarro va insistir en l'investidura que "hi ha molts objectius comuns que poden ser assolits mitjançant el consens i la treball conjunt. Entre els temes que s'esperen abordar en aquesta legislatura s'inclouen el transport comarcal, el benestar animal i projectes europeus".

La Mancomunitat Camp de Túria està composta per sis partits polítics: PSPV, PP, Compromís, Vox, UCIN i CUPO. Aquests partits van estar representats en el procés d'investidura, i Amparo Navarro, alcaldessa de Benissanó, va ser triada presidenta amb els vots dels socialistes i una de les dues representants de UCIN (Loriguilla), a més de vots en blanc de Compromís. Amb possibilitats clares d'establir un govern progressista, però per al què és necessari l'acord i el pacte entre ambdues forces progressives (PSPV 15 vots i COMPROMIS 3 vots). Sent 18 del total de 34.

Per tant, la Mancomunitat Camp de Túria es troba en una legislatura que es definirà per la necessitat d'arribar a acords i treballar conjuntament per avançar en projectes que beneficien la comarca. Amparo Navarro assumeix el desafiament de liderar aquesta col·laboració i donar continuïtat a projectes que impacten positivament en la vida dels seus habitants.

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon