La nit de l'humor ompli el Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna La nit de l'humor ompli el Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La nit de l'humor ompli el Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna

El passat divendres 24 d'octubre, el municipi de Paterna va celebrar el Dia del Comerç Local amb una gala de l'humor que va reunir a centenars de veïns i veïnes al Gran Teatre Antonio Ferrandis. L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament de Paterna en col·laboració amb les associacions locals de comerciants, autònoms i emprenedors/as, va comptar amb la participació dels monologuistes valencians Óscar Tramoyeres, Piter Pardo i el paterner Capitán López, que van fer riure al públic amb les seues ocurrencies i anècdotes.

La gala va ser el colofó d'una campanya que va tindre un impacte econòmic de més de 38.000 euros en el municipi, segons les dades facilitades per l'Ajuntament. Els veïns i les veïnes que van realitzar una compra de 10€ o més en els comerços adherits a la iniciativa van obtindre una entrada gratuïta per a la gala. La compra mitjana va ser de 78€ per unes 496 entrades repartides.

L'Ajuntament de Paterna continua apostant pel teixit comercial de la ciutat i col·labora amb les associacions locals de comercio multipaterna, Paterna Une de Comercio (PUC) i APyMEP. El regidor de Comercio, Lucas Jodar, va felicitar a les associacions i va destacar que els paterners i paterneres confien en el seu comercio local. "Des de l'Ajuntament volem impulsar el consum responsable i sostenible, i per això recolzem les iniciatives que fomenten la proximitat, la qualitat i la diversitat dels nostres comerços", va afirmar.


Així ho ha anunciat el regidor de Comerç, Lucas Jodar qui ha felicitat les associacions locals de comerç multipaterna, Paterna Va unir de Comerç (PUC) i APyMEP que "continuen arromangant-se perquè cadascuna de les iniciatives dissenyades en col·laboració amb l'Ajuntament siguen sempre un èxit i mantinguen més viu que mai el comerç local a Paterna".

A més, Jodar ha destacat que "una vegada més, es torna a collir un balanç molt positiu en esta última iniciativa municipal amb la qual s'ha comptat amb un aforament complet per a este esdeveniment, la qual cosa demostra que els paterners i paterneres continuen confiant en el seu comerç local".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal