Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat reconeixerà almenys 30 crèdits entre cicles superiors de FP i graus universitaris


  Aquest conveni de reconeixement, en col·laboració amb la direcció general de FP, permetrà als alumnes de Formació Professional que continuen la seua formació en les universitats públiques reconeixent almenys 30 crèdits. Es tracta de la primera vegada que aquest reconeixement de crèdits serà recíproc, permetent que puguen beneficiar-se els estudiants universitaris que accedisquen a cicles superiors de FP.

   Les secretaries autonòmiques d'Universitats i Educació aprovaran pròximament un conveni de reconeixement de crèdits que permeta de forma bilateral reconéixer almenys 30 crèdits entre els estudis dels cicles formatius de grau superior de Formació Professional (FP), els estudis de l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics (ISEACV) i els graus universitaris.


   L'acord s'ha tractat en una primera presa de contacte entre la secretària autonòmica d'Universitats, Esther Gómez; el director general d'Universitats, José Antonio Pérez, i el director general de Ciència i Investigació, Rafael Sebastián, amb els vicerectors d'Estudis i Estudiants de les cinc universitats públiques de la Comunitat (Universitat de València, Politècnica de València, d'Alacant, Jaume I i Miguel Hernández d'Elx), informa la Generalitat.

   D'altra banda, s'ha acordat treballar conjuntament per a actualitzar la normativa autonòmica que regula el procediment d'autorització i implantació de nous títols universitaris. Educació considera que aquesta norma, l'Orde 86/2010, està "molt desfasada" en relació al marc estatal que queda regulat en el Reial decret 822/2021.

   A més, Conselleria i universitats col·laboraran per a facilitar la tramitació de les pràctiques curriculars dels estudiants i la gestió de la corresponent cotització a la Seguretat Social.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon