Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La defensa de 'El Bigotes' reivindica la 'influència de Camps' perquè la 'Gürtel' 'poguera arribar' a Valencia

 Aquest dimarts també ha servit per a escoltar l'informe final del lletrat de Dora Ibars, la que anara directora general de Promoció Institucional, que ha sol·licitat l'absolució per a la seua representada en considerar que no ha quedat demostrat que 'negociara o concretara gens amb cap representant d'Orange Market', l'empresa de la Gürtel manejada per 'El Bigotes'. 'Ibars no va acordar contractar res i no va tindre relació o intervenció amb l'expedient de l'ara denominat grup Correa. La meua defensa va donar el vistiplau a tres factures únicament. Però no consta que donara el vistiplau a tres factures intervingudes en el registre a les empreses del grup Correa', ha sostingut. 

En aquesta línia, el lletrat d'Ibars ha asseverat que la seua representada 'no va contractar i no tenia competència per a contractar'. 'Si el meu mandante va actuar malament en una contractació decidida pel seu superior, produïda durant el seu embaràs de risc i on es limita a donar vistiplau a unes factures perquè s'indica que s'ha prestat servici no ho va fer conscientment i amb ànim de fraccionar o evitar procediments de contractació', ha afegit. 

Així les coses, l'advocat ha resolt assenyalant que 'la intervenció d'Ibars es va limitar a reunir-se el 2008' amb el qual anara gerent d'Orange Market, Cándido Herrero, per a analitzar la proposta de disseny del stand de grans projectes. 'I el disseny li va paréixer inadequat', ha recordat."

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon