Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Iván Esteve, nomenat nou director d'informatius d'À Punt

 El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha autoritzat la contractació d'Iván Esteve com a nou director d'informatius de la radiotelevisió pública.

Esteve forma part de la redacció d'À Punt des de 2018, primer com a cap de redacció, després com a subdirector d'informatius diaris i, finalment, com a subdirector d'informatius no diaris, càrrec que ha exercit fins ara, segons ha informat la CVMC en un comunicat.

Iván Esteve ocupa la direcció d'informatius després de guanyar el concurs públic que va convocar la direcció general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) i d'obtenir "l'aprovació de la redacció d'À Punt".

Esteve assumeix la direcció amb l'objectiu que la radiotelevisió pública "continue fent uns informatius atractius, dinàmics i moderns", amb una "aposta renovada" per la informació de proximitat i on la ciutadania tinga "cada dia més protagonisme".

El nou director d'informatius s'ha proposat com a objectiu "seguir construint un relat informatiu propi, ampli i integrador" amb el qual puga sentir-se identificada "la major part de la societat valenciana, en totes les seues diversitats".

Entre les apostes concretes del projecte del nou responsable d'informatius destaca "potenciar" el periodisme d'investigació, amb un equip transversal de professionals que treballe els temes amb "una major profunditat".

També apostarà per "impulsar" una informació esportiva, aprofitant l'accés als drets de futbol i els resums de LaLiga, i per una estratègia "ambiciosa" pels continguts digitals que consolide la "notable evolució" dels últims anys i que permeta "traslladar a les xarxes socials i al seu format vertical el relat informatiu d'À Punt Notícies".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon