Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV-PSOE exigeix respostes concretes al Consell Valencià sobre les infraestructures sanitaries

Manises i el nou Arnau de Vilanova de Paterna són l'objecte de les preguntes

El PSPV-PSOE ha alçat la seua veu enfront de la 'inconcreció i vagueses' del nou Consell sobre la privatització i les infraestructures sanitàries. El portaveu socialista de Sanitat en Les Corts, Rafa Simó, ha evidenciat les inquietuds del grup respecte a les reversions dels departaments de salut de Dénia i Manises, així com la localització del nou Hospital Arnau de Vilanova a Paterna.

Simó ha criticat la manca de claredat en les respostes del Consell, assenyalant que 'la ciutadania necessita saber' les intencions de Mazón enfront de les concessions sanitàries i si es mantindrà la línia de la privatització per fer negoci amb la salut. La opacitat en els plans de construcció del nou hospital i l'absència de clarificacions sobre les inversions deixades per l'anterior administració han generat preocupació.

A més, Simó ha expressat la seua decepció davant de la resposta 'poc concreta' del conseller de Sanitat, assenyalant que açò suposa 'una anomalia parlamentària i democràtica' que podria dificultar el progrés dels projectes en la Comunitat Valenciana. El portaveu socialista ha alertat sobre el possible 'paró' que podria patir la regió davant d'aquesta manca de claredat i planificació del nou Consell.

El grup socialista ha instat al Consell a donar respostes més precises i concretes per a dissipar les inquietuds de la ciutadania i garantir un futur prometedor per als projectes iniciats durant el mandat anterior. En el marc del debat polític, és evident que la transparència i la planificació són claus per al desenvolupament adequat del sistema sanitari valencià i per a mantenir la confiança del poble en les institucions governamentals."

 


 


** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon