Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Col·laboració comarcal en la Depuradora de Carraixet i Solució per al clavegueram de Torre de Portaceli


En un desenvolupament municipal esperat pels veïns afectats, l'Ajuntament de Serra pren accions significatives, tant pel seu costat, com també coordinant als municipis implicats en el Barranc de Carraixet. D'una banda, aborda un problema històric amb la redacció de l'avantprojecte del clavegueram per a la urbanització Torre de Portaceli. D'altra banda, es produeix una col·laboració entre els ajuntaments de Serra, Olocau, La Pobla de Vallbona i Bétera en la construcció de la depuradora del Carraixet, amb l'objectiu de resoldre assumptes comuns i millorar la comarca.

Avanç Pel Clavegueram de Torre de Portaceli

L'Ajuntament de Serra ha iniciat una acció esperada per molts: la redacció de l'avantprojecte del clavegueram per a la urbanització Torre de Portaceli. Aquesta urbanització ha estat llargament afectada per la falta d'aquest servei, i l'ajuntament assumeix un cost de quasi 18.000 € per avançar en la seua resolució.

Col·laboració entre Ajuntaments per a la Depuradora del Carraixet

En una reunió entre els ajuntaments de Serra, Olocau, La Pobla de Vallbona i Bétera, s'ha acordat col·laborar estretament per avançar en la construcció de la depuradora del Carraixet. Aquest projecte beneficiarà les urbanitzacions dels quatre municipis i serà finançat íntegrament per la Generalitat Valenciana. Així, l'Ajuntament de Serra es farà càrrec de la part proporcional dels costos dels terrenys, alliberant els veïns d'aquesta responsabilitat financera. Aquesta col·laboració exemplifica la unitat per a resoldre assumptes pendents i millorar la comarca.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon