Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera celebra la segona edició dels Premis Torre Bofilla al comerç i la indústria

L'Ajuntament de Bétera ha celebrat  la segona edició dels Premis Torre Bofilla al comerç i la indústria de la localitat, una iniciativa que té com a objectiu reconéixer i visibilitzar la professionalitat, trajectòria, talent i compromís del teixit empresarial i comercial beterense.

El Consistori ha expressat el seu continu suport al comerç i a la indústria local, reconeixent l'aportació que fan a la innovació, modernització, promoció i competitivitat de Bétera. En un acte celebrat a l'Auditori de la Casa de la Cultura, més d'un centenar d'empresaris, comerciants i membres de la societat civil es van reunir per a presenciar l'entrega dels premis.

Les associacions AEMON Associació Empresarial i l'Associació de Comerciants de Bétera (ACB) han col·laborat activament en aquests premis, que també van comptar amb l'assistència de la Directora General de Comerç, Artesania i Consum de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, María Isabel Sáez Martínez.

L'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va destacar la importància del teixit empresarial local i va subratllar el seu compromís a crear un entorn que estimule l'emprenedoria i el creixement. També va ressaltar l'impacte positiu del comerç local en la dinamització de la vida social i econòmica de la localitat.

Els guardons al comerç van ser atorgats a Calzados Fina, Òptica Bulevard i El Gordo y el Flaco, empreses locals que han demostrat la seua capacitat d'adaptar-se a nous hàbits de consum i a la digitalització sense perdre l'essència de proximitat i confiança.

En l'àmbit empresarial, els guardons van recaure en Verdeveleno, Matclinic, Grup Divetis i Fongascal, empreses que han destacat per la seua capacitat de creixement, innovació, lideratge i responsabilitat social. Aquests premis van reconèixer la seua contribució a la creació d'ocupació i riquesa a Bétera.

Un premi extraordinari va ser atorgat a l'empresa More Holstein, que destaca per la seua dedicació a la millora contínua i la protecció del medi ambient i el benestar animal, servint com a exemple d'economia circular.

En resum, els Premis Torre Bofilla 2023 han mostrat el compromís de l'Ajuntament de Bétera a continuar recolzant i col·laborant amb el teixit comercial i empresarial local, amb l'objectiu de posicionar Bétera com a un referent en aquests sectors clau per al desenvolupament econòmic i social de la localitat.

    Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon