Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

5 joves elianers Beneficiats amb 'L'Eliana et Beca' per a les seves Pràctiques Formatives de Tardor

L'alcalde, Salva Torrent, i l'edil de Polítiques de Joventut, Juan Espinosa, han rebut aquest matí a la Sala de Plens a les 5 persones beneficiàries de 'l'Eliana et Beca' en la seua edició de tardor. D'aquesta manera, els estudiants de cicles formatius i universitaris d'entre 18 i 30 anys realitzaran durant els mesos d'octubre i desembre les seues pràctiques formatives en diferents àrees del consistori: majors, joventut, esports i educació.

Cal recordar que aquest programa, dotat amb 500 euros bruts mensuals, ve desenvolupant-se en aquests quatre últims anys en què ha atorgat prop de 90 beques i que inclou pràctiques durant l'estiu i la tardor amb l'objectiu de contribuir a l'ocupació del temps lliure dels i les joves elianeres amb una ajuda econòmica que també puguen utilitzar durant el període acadèmic.

Els i les estudiants comptaran durant tot el procés amb tutors que realitzaran el seguiment, coordinació i ordenaran l'activitat de formació, així com el temps de dedicació, que no superarà les 80 hores mensuals.

Torrent ha donat la benvinguda als i les participants, al mateix temps que els ha animat a gaudir l'experiència i a conéixer de prop l'administració pública local, 'la més propera a la ciutadania' durant aquests mesos.

'Aquestes beques són un clar exemple del compromís de l'Ajuntament amb l'educació, la formació i el suport als i les joves talents de la població, contribuint així al progrés de la societat en el seu conjunt', ha declarat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon