Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una subvenció de Conselleria permetrà a Vilamarxant llançar el Curs d'Audiovisuals 2023-2024

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Promoció Econòmica dirigida per Víctor Sanchis, organitza la segona edició del Curs d'Audiovisuals 2023/2024 subvencionada per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital. La formació es durà a terme del 17 d'octubre de 2023 fins a la segona quinzena de juliol de 2024 i les classes es distribuiran en dos grups en horari de 16.30 a 18.00 i de 18.30 a 20.00 hores.

Cada grup estarà format per un màxim de 20 alumnes i el programa acadèmic tindrà els següents tres temes: Operador de càmera per a creació de continguts audiovisuals, Edició de continguts audiovisuals i Crea el teu propi projecte audiovisual.

La inscripció es durà a terme per instància general en el Registre d'Entrada o per la Seu Electrònica a partir de la data d'esta publicació fins al dia 8 d'octubre inclusivament. A més, es farà per rigorós ordre d'entrada reservant-se 5 places per grup per a persones amb el risc d'exclusió social, víctimes de violència de gènere o minusvalidesa superior al 33%. Per a facilitar la seua avaluació haurà d'acompanyar la instància amb el corresponent certificat emés per l'Ajuntament de Vilamarxant o la Generalitat Valenciana.

Les actes d'admesos, reserves i exclosos es publicaran el dia 10 o 11 d'octubre de 2023.

El regidor responsable, Víctor Sanchis, anima a la ciutadania de Vilamarxant a apuntar-se en el curs: "Per segon any consecutiu, des de la regidoria hem impulsat esta formació amb l'objectiu d'ajudar als veïns del municipi al fet que milloren les seues capacitats professionals i la seua ocupabilitat, renda i qualitat de vida", ha indicat Sanchis.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon