Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una delegació danesa del municipi d'Skive visita Llíria


L'alcalde Joanma Miguel ha rebut als representants municipals d'esta ciutat, interessats en la cultura musical que alberga Llíria com a membre de la Xarxa UNESCO

En la seua senda d'internacionalització, Llíria continua establint llaços amb altres municipis internacionals de referència en matèria musical per la seua gran capacitat de creació de talent i ensenyament.

En esta ocasió, "una delegació de representants municipals de la ciutat danesa d'Skive ha visitat la nostra localitat per a interessar-se i conéixer les opcions que els aporta com un dels municipis valencians per excel·lència en matèria musical i com a membre de la Xarxa UNESCO", ha explicat el regidor d'Ensenyaments Artístics i Ciutat Creativa UNESCO, Paco García.

El grup ha visitat, en primer lloc, els dos vaixells almirall de la producció musical de la localitat, com són les societats la Unió Musical i la Banda Primitiva, on han sigut acompanyats per representants de les seues respectives juntes directives. Ací, han pogut comprovar el potencial artístic-musical que generen amb els seus ensenyaments i interpretacions musicals, així com les grans seus socials i artístiques que disposen.

L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, al costat d'altres membres de l'equip de Govern, també els ha rebuts a Ca la Vila i els ha transmés l'agraïment per "triar Llíria com a ciutat espanyola referent en matèria musical i servir la mateixa per a poder preparar la candidatura que la localitat danesa presentarà el pròxim any per a poder entrar a formar part de la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO, també en la disciplina de música".

Finalment, la delegació ha visitat el Conservatori Professional de Llíria, on la direcció del centre els ha mostrat les instal·lacions i els ha explicat les activitats i ensenyaments que es cursen en este.

Per a finalitzar la visita, tant l'alcalde de Llíria com el regidor de Ciutat Creativa UNESCO, han proposat als representants d'Skive, la possibilitat de continuar estrenyent llaços a nivell internacional amb possibles intercanvis musicals que permeten als nostres i els seus joves intèrprets conéixer altres cultures i sistemes d'ensenyament artístic.

Amb esta acció, Llíria continua apuntalant el seu programa de projecció internacional i amb la vista posada en els acords de col·laboració i intercanvis musicals.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon