Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sindicats d'Educació Adverteixen de 'Noves Incidències' després de les Adjudicacions

Acudeixen a la Mesa Sectorial i es concentren davant d'Educació i adverteixen de "noves incidències" un cop publicades les adjudicacions de huí

Els sindicats d'educació amb representació a la Mesa Sectorial, incloent-hi STEPV Intersindical Valenciana, CCOO, UGT, CSI i ANPE, han expressat el seu descontentament amb l'inici del curs escolar 2023/2024 a la Comunitat Valenciana i han instat la Conselleria d'Educació a abordar i resoldre les "incidències" que s'han registrat.

Els sindicats es referixen als problemes en el procés d'adjudicació de places docents i a la resolució del 31 d'agost que va modificar i ampliar els horaris del professorat de Secundària "un dia abans" de començar les classes. Aquests problemes i reivindicacions s'han plasmat en un manifest presentat després de la Mesa Sectorial d'Educació, presidida pel secretari autonòmic d'Educació, Daniel McEvoy.

Els representants del professorat han demanat que es resolguen "de manera urgent" les incidències pendents a les adjudicacions d'agost i que es solucionen els problemes del programa informàtic utilitzat en aquest procés. A més, han exigit la creació de canals de comunicació clars i eficients que involucren els sindicats per abordar les incidències de manera transparent.

Paral·lelament a la Mesa Sectorial d'Educació, membres dels sindicats esmentats han dut a terme una concentració davant de la Conselleria per expressar les seues queixes i peticions, sol·licitant transparència en l'adjudicació de places, criticant l'ampliació d'horaris a Secundària i defensant una educació pública i de qualitat.

Tot i les afirmacions de la Conselleria d'Educació que s'estan treballant per solucionar les incidències detectades, els sindicats han assenyalat que encara s'han trobat "noves incidències" un cop publicades les adjudicacions.

Pel que fa a la resolució del 31 d'agost sobre els horaris de Secundària, els sindicats han criticat que es publicara "un dia abans de començar el curs i sense haver-ho negociat prèviament amb els sindicats". Tot i que la Conselleria ha promès corregir els increments horaris, els sindicats no estan d'acord que això no afecte les condicions laborals del professorat.

Els sindicats es mantenen vigilants per assegurar que es resolguin les incidències a les adjudicacions i que l'horari lectiu i els drets del professorat no es vegin afectats. La protesta es veu com una defensa de l'educació pública i dels drets dels professors en aquest nou mandat de la Generalitat


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon