Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria Registra un augment important d'afiliacions a la Seguretat Social, superant les expectatives

Les afiliacions a la Seguretat Social a Riba-roja de Túria han assolit xifres importants, amb un augment de gairebé 1.000 persones des de l'inici de l'any fins a arribar a les 19.611 persones actuals. Aquesta xifra supera fins i tot les dades de l'any passat en el mateix període, amb 896 persones més.

Destaca especialment l'increment en el règim general, amb més de 1.000 persones des de gener, arribant a les 19.611 aquest mes de juliol. Això suposa un creixement del 5'1% en aquest període. Els autònoms també han augmentat lleugerament, arribant a les 1.782 persones a juliol.

Les afiliacions de les empleades de llar han mantingut una evolució constant, amb 100 afiliacions a juliol. L'evolució positiva de Riba-roja de Túria segueix la tendència nacional, amb un augment total de 464.350 afiliacions a la Seguretat Social a Espanya en els primers set mesos de l'any.

Aquestes xifres demostren una recuperació econòmica des de l'època prèvia a la pandèmia, amb un increment del 17'2% en les afiliacions a la Seguretat Social des de juliol de 2019 fins a juliol de 2023. L'alcalde de la ciutat, Robert Raga, ha destacat aquestes xifres com un indicatiu positiu de l'activitat econòmica i ha encoratjat el suport als autònoms i petites empreses com a pilars importants de l'economia local.
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon