Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja celebra la Interculturalitat aquest dissabte 23 de setembre

L'Ajuntament de Riba-roja posa en el centre un any més les diferents cultures que conviuen en el seu municipi celebrant el Dia de la Interculturalitat. L'esdeveniment té com a objectiu promoure la diversitat i la inclusió en la comunitat d'una manera lúdica. La trobada se celebrarà enguany el dissabte 23 de setembre en la Plaça Adolfo Suárez, enfront del CIJ a partir de les 18.30 hores. L'acte arrancarà amb la convocatòria d'un minut de silenci en record de les víctimes del Marroc i Líbia.

La cita promet ser una experiència enriquidora i plena d'activitats per a totes les edats. Estan programades, batucades, espectacles culturals amb actuacions de ball i musicals de diversos països, com Bollywood i dansa africana entre altres. En la jornada també hi haurà activitats per als més xicotets, jocs dissenyats per a involucrar als xiquets i xiquetes i ensenyar-los la importància de la interculturalitat. La part gastronòmica serà a càrrec de Fadrins 24, qui oferirà 'quinto i tapa' i la programació es completa amb fotomató i obsequis per al record d'aquesta cita.

En Riba-roja, som conscients de la importància de la interculturalitat en la nostra societat, i des de l'Ajuntament continuem apostant per aquest esdeveniment ja consolidat en el nostre municipi, amb l'objectiu de fomentar el respecte mutu, la comprensió i apreciació de les diferents cultures que enriqueixen el nostre poble. Per això convidem tots els ciutadans a unir-se a aquesta celebració de la interculturalitat, on la diversitat es converteix en un motiu d'unitat i enriquiment mutu.- apunta el regidor d'Acció Social i Polítiques Inclusives, David Barbancho.

Riba-roja compta amb l'oficina PANGEA, on es dona servei d'acolliment, informació i assessorament per a la població immigrant resident en el municipi. El servei municipal compta amb servei d'orientació i assessorament jurídic, informes sobre integració social, adequació d'habitatges i tramitació de prestacions econòmiques individuals.

L'Ajuntament de Riba-Roja està compromés amb la promoció de la inclusió i la diversitat en la nostra comunitat, treballant activament per a crear un entorn en el qual totes les persones se senten valorades i respectades, independentment del seu origen cultural o nacionalitat.
 

  


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon