Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla, entre els dies 2 i 6 d'octubre, maniobres i exercicis de simulació de l'Exèrcit de Terra

Durant aquests dies, la localitat de Loriguilla "serà una població afectada per un conflicte bèl·lic".

 El Exèrcit de Terra, a través de la seua Unitat CIMIC (per a la Cooperació Cívico Militar), durà a terme en el nucli urbà de Loriguilla, entre els dies 2 i 6 d'octubre, una sèrie de maniobres i exercicis de simulació.

És possible que els veïns de Loriguilla vegen circular pels seus carrers vehicles militars i soldats; a més, en llocs determinats, es podran observar situacions simulades d'actuacions reals en zones de conflicte.

L'Ajuntament de Loriguilla s'aproxima i col·labora en les fonamentals tasques que realitzen els nostres militars en zones de conflicte i necessitat, i agraeix el seu treball diari en pro de la Pau i la salvaguarda de la població.

La Cooperació Cívico Militar (CIMIC) és una de les principals capacitats que utilitza el nostre Exèrcit en la seua interacció amb la població civil dels països on participa com a part de les diferents Operacions Internacionals, amb l'objectiu de complir amb la seua missió, mantenint un contacte continu i una estreta coordinació amb aquesta població.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon