Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla amb 2000 habitants, va aprovar al final de la anterior legislatura la baixa de l'IBI que ara entra en vigor

 L'Ajuntament de Loriguilla ha anunciat hui que el passat 25 d'agost es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província de València l'aprovació definitiva d'una modificació en l'ordenança fiscal de l'impost sobre béns immobles (IBI). Aquesta modificació implica una reducció del tipus de gravamen aplicable als béns de naturalesa urbana destinats a usos no industrials.

Una aprovació feta en la legislatura anterior i per l'anterior govern que entra en vigor ara

Gràcies a aquesta mesura, les famílies i veïns de Loriguilla experimentaran una disminució en la quota final que hauran de pagar a l'any 2024. L'IBI passarà del 0,56% al 0,50%, la qual cosa representa una reducció del 0,06%. Aquesta rebaixa es suma a altres reduccions d'impostos implementades prèviament per l'Ajuntament, com les relacionades amb la instal·lació de plaques solars per a autoconsum elèctric.

És important destacar que la modificació realitzada en l'ordenança fiscal té en compte la necessitat de mantenir la sostenibilitat financera de l'Ajuntament i evitar que aquesta reducció d'impostos perjudique les arques municipals. Això suggereix que s'han pres mesures per equilibrar la disminució d'ingressos fiscals amb altres aspectes del pressupost municipal.

En resum, l'Ajuntament de Loriguilla ha aprovat una reducció en el tipus de gravamen de l'IBI per a béns immobles urbans no industrials per  a l'any 2024, alhora que s'ha considerat la sostenibilitat financera del municipi.

  


 

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon