Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria aprova definitivament el PAI SI-4 Pla de Montero, pendent des del 2013

El polígon comptarà amb una superfície d'uns 250.000 m² i està dedicat a la indústria ceràmica en la producció de teules

Segons ha explicat el regidor de Política Territorial de l'Ajuntament de Llíria, Paco García, el consistori "ha culminat l'aprovació definitiva al sector industrial del Pla de Montero, on actualment està situada l'empresa Tejas Borja".

El ple, en la seua última sessió ordinària, ha donat llum verda al Programa d'Actuació Integrada (PAI) del SI-4 Pla de Montero, concretament a la Unitat d'Execució núm. 1 (UE-1).

García ha assenyalat que el desenvolupament d'este sector "es remunta a l'any 2005, quan es va adjudicar a l'empresa Tejas y Ladrillos del Mediterráneo, antiga Tylmesa, la programació i execució d'este sòl industrial. Per tant, esta aprovació tanca una llarga tramitació que ha durat quasi dues dècades".

El pla parcial del sector, que va ser aprovat al 2013, compta amb una superfície aproximada de 250.000 m², el qual s'ha dividit en dues unitats d'actuació, la UE-1, que compta amb uns 150.000 m² i a la qual s'ha donat el vistiplau en esta aprovació definitiva, i la UE-2, que comptarà amb altres 100.000 m² per a futurs desenvolupaments.

L'edil de Política Territorial ha apuntat que estw acord adoptat pel ple "és una continuïtat del treball que des de l'àrea s'està duent a terme, amb l'objectiu d'anar tancant moltes de les actuacions urbanístiques que havien quedat pendents o per finalitzar en el municipi de Llíria".

Amb esta decisió, s'incorpora un nou espai industrial, que servirà per a donar un fort impuls al teixit empresarial del municipi, ja que l'empresa ceràmica que existeix implantada, Tejas Borja, és una de les grans empreses valencianes productores d'este material i compta amb plans importants d'expansió en un futur immediat.

Per part seua, l'alcalde de la localitat, Joanma Miguel, ha agraït "l'esforç realitzat pels serveis tècnics municipals i l'empresa per a poder culminar esta fase de tramitació, i espera que els plans d'expansió de la companyia es desenvolupen en breu, ja que això contribuirà a poder ampliar l'oferta d'ocupacióa la nostra localitat, com ja han fet altres firmes que s'han implantat recentment a Llíria, com Power Electronics, Pintures Montó o Conforama".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon