L'Eliana se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat 2023 L'Eliana se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat 2023
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat 2023

L'Eliana s'ha sumat de nou enguany a les celebracions de la Setmana Europea de la Mobilitat que culmina aquest divendres, 22 de setembre, amb el tradicional Dia sense Cotxes. El tema d'aquest 2023 és la 'Eficiència energètica' i amb el lema 'Combina i mou-te!' cerca fomentar un canvi de comportament a favor de la mobilitat activa, el transport públic i altres solucions de transport netes i intel·ligents com és la mobilitat elèctrica. 

Amb motiu d'aquesta celebració, l'Ajuntament ve impartint en els últims dies, i com cada any, unes jornades sobre educació viària en diversos centres educatius. Així, la Policia Local ha oferit a l'alumnat elianer els coneixements necessaris en aquesta matèria i sobre la necessitat d'adoptar conductes viàries segures com a vianants i usuaris de vehicles de mobilitat personal. 

La mobilitat a l'Agenda Urbana 
Cal recordar que, en compliment amb l'Agenda Urbana Local, l'Ajuntament desenvoluparà 7 projectes fins a 2030 per a afavorir la proximitat i la mobilitat sostenible. I en aquesta línia treballa ja en l'ampliació de la xarxa de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics privats; el foment d'altres tipus de transport com el servei d'autobús a demanda; la connexió i ampliació de la xarxa de carril bici; l'ampliació de vies convertides en zona de vianants com les de l'àrea central; l'electrificació de la flota de vehicles municipals o la creació d'una xarxa d'itineraris segurs des d'una perspectiva de gènere i infància. 

Tal com ha recalcat l'edil de Sostenibilitat Ambiental, Cristina Díaz, "l'Eliana està incorporant la mirada del vianant en els seus nous desenvolupaments urbans per a afavorir la ciutat de proximitat i una forma de vida més saludable i activa".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal