Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat 2023

L'Eliana s'ha sumat de nou enguany a les celebracions de la Setmana Europea de la Mobilitat que culmina aquest divendres, 22 de setembre, amb el tradicional Dia sense Cotxes. El tema d'aquest 2023 és la 'Eficiència energètica' i amb el lema 'Combina i mou-te!' cerca fomentar un canvi de comportament a favor de la mobilitat activa, el transport públic i altres solucions de transport netes i intel·ligents com és la mobilitat elèctrica. 

Amb motiu d'aquesta celebració, l'Ajuntament ve impartint en els últims dies, i com cada any, unes jornades sobre educació viària en diversos centres educatius. Així, la Policia Local ha oferit a l'alumnat elianer els coneixements necessaris en aquesta matèria i sobre la necessitat d'adoptar conductes viàries segures com a vianants i usuaris de vehicles de mobilitat personal. 

La mobilitat a l'Agenda Urbana 
Cal recordar que, en compliment amb l'Agenda Urbana Local, l'Ajuntament desenvoluparà 7 projectes fins a 2030 per a afavorir la proximitat i la mobilitat sostenible. I en aquesta línia treballa ja en l'ampliació de la xarxa de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics privats; el foment d'altres tipus de transport com el servei d'autobús a demanda; la connexió i ampliació de la xarxa de carril bici; l'ampliació de vies convertides en zona de vianants com les de l'àrea central; l'electrificació de la flota de vehicles municipals o la creació d'una xarxa d'itineraris segurs des d'una perspectiva de gènere i infància. 

Tal com ha recalcat l'edil de Sostenibilitat Ambiental, Cristina Díaz, "l'Eliana està incorporant la mirada del vianant en els seus nous desenvolupaments urbans per a afavorir la ciutat de proximitat i una forma de vida més saludable i activa".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon