L'Eliana impulsa l'ús del valencià als seus comerços locals L'Eliana impulsa l'ús del valencià als seus comerços locals
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana impulsa l'ús del valencià als seus comerços locals

L'Ajuntament de l'Eliana, a través de la seva Oficina de Promoció Lingüística, ha donat inici a la segona edició dels Premis a l'Ús del Valencià en el Comerç Local. Aquesta iniciativa, finançada gràcies a una subvenció de la Diputació de València, té com a principal objectiu reconèixer i premiar l'ús de la nostra llengua en els establiments comercials, empreses i serveis del municipi. D'aquesta manera, es busca normalitzar l'ús del valencià com a llengua de comunicació entre els ciutadans.

En aquesta edició, la convocatòria se centra en una única modalitat: el premi a l'ús del valencià en la retolació i el material imprés, com ara factures, albarans, bosses o dissenys, així com l'aplicació de la llengua en les noves tecnologies, com pàgines web, xarxes socials i programari de gestió. Hi haurà tres premis en joc: un primer premi de 1.200 €, un segon premi de 1.000 € i un tercer premi de 800 €.

Les candidatures es poden presentar de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, i el termini estarà obert fins al 29 de setembre. Les sol•licituds hauran d'incloure els annexos necessaris, així com un dossier d'un màxim de 20 pàgines que explique les activitats realitzades en valencià, acompanyades de fotografies, vídeos, captures de xarxes socials, entre altres materials de suport.

Per a més informació i assistència, els comerciants poden dirigir-se a l'Oficina de Promoció del Valencià, ubicada al Centre Sociocultural, o contactar mitjançant l'adreça de correu electrònic promociovalencia@leliana.es o el telèfon 96 275 80 30 (extensió 124).

L'edil de l'àrea, Eva Santafé, ha recordat que en la primera edició d'aquests premis els guardonats van ser la Papereria i Llibreria Montaner i Comes, Pastisseria i Forn. Així mateix, ha encoratjat la resta de comerciants a participar en aquesta iniciativa i, sobretot, a fer servir la nostra llengua per oferir un servei de qualitat que els clients valoraran positivament.

    


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal