Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana i Fepeval es reuneixen per a impulsar el Polígon Industrial del municipi de la CV-35

• En les pròximes setmanes es faran reunions amb propietaris i empreses per a enfortir l'espai i aconseguir constituir una Entitat de Gestió i Modernització

L'Ajuntament de l'Eliana s'ha reunit aquest matí amb el president de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL), Diego Romá. La cita ha servit per a establir accions que servisquen per a impulsar la nova àrea industrial de l'Eliana. L'alcalde del municipi, Salva Torrent, ha explicat "la necessitat de convertir la zona en referent perquè les empreses vengen a #instal·lar en el nostre municipi per a fomentar l'economia i l'ocupació local".

La cita que ha comptat amb la participació de la tinenta alcalde del municipi, Marta Andrés, i el president de l'Associació de propietaris del polígon industrial de l'Eliana, Diego Sanía,  ha servit per a posar sobre la taula els primers passos a seguir per a constituir una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) a l'Eliana. Es tracta d'una mesura impulsada per la Generalitat Valenciana a través de la Llei 14/2018, de 5 de juny, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana i que busca la col·laboració públic-privada per a convertir les àrees industrials en territoris amb futur, on s'atenga la necessitat de les empreses instal·lades, dels propietaris i s'integren en el municipi.

Així, s'ha establit que en les pròximes setmanes es calendarizarán diverses reunions que atenent públics diferents (personal polític i tècnic de l'ajuntament d'una part i empresaris i propietaris del Polígon de l'Eliana d'altra banda) es puga aprofundir i conéixer els passos a seguir per a la constitució de la EGM.

Polígon industrial de l'Eliana
El nou entorn empresarial altament competitiu que s'erigeix, alhora, en nou espai d'Innovació, tant per la seua cuidada ubicació amb accés directe a l'autovia CV-35, la seua proximitat a l'aeroport o la seua proximitat al nucli urbà, que li dota de multitud de serveis, com per la seua dotació de zones verdes i aparcaments. Aquest futur espai d'innovació pretén, a més, posar en valor l'assentament empresarial de caràcter industrial, no-tecnològic, a través d'un programa d'actuacions intel·ligents que utilitze els recursos existents en el sistema de ciència-tecnologia-empresa, dotant-los de recursos econòmics i humans.

El Polígon empresarial de l'Eliana compta amb una superfície aproximada de 200.000 m2 destinats a indústria no-contaminant.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon