Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana es reuneix amb l'àrea de Carreteres de la Diputació de València per a millorar CV-336, CV-375 i un carril bici

L'Ajuntament de l'Eliana es va reunir ahir matí en la Diputació de València, concretament amb l'àrea de Carreteres per a posar sobre la taula les necessitats de millora en diferents vies del municipi. La cita en la qual ha participat l'alcalde, Salva Torrent, acompanyat per la tinenta alcalde, Marta Andrés, i personal tècnic ha posat de manifest la necessitat d'actuar en la segona fase de la CV-336 així com en el carril bici que unirà La Pobla de Vallbona amb l'Eliana.

La diputada de Carreteres de la Diputació de València, Reme Mazzolari, ha atès les necessitats del municipi i ha mostrat el seu compromís perquè durant l'any 2024 estiguen en execució totes dues obres. Totes dues actuacions tenen una duració estimada de 10 mesos i tenen l'objectiu de pacificar el trànsit i millorar la comunicació de pas per als vehicles. A més el carril bici aposta per una mobilitat sostenible que facilite el trànsit de bicicletes millorant el compromís de l'Ajuntament de l'Eliana amb l'Agenda 2030.

'El nostre objectiu és donar resposta a les necessitats que ens traslladen els veïns i veïnes. Hem d'adequar les nostres vies de comunicació, crear nous carrils bici que ajuden al transport sostenible i pacificar les carreteres perquè millore la convivència entre vehicles i vianants', ha explicat Torrent.

A més, la trobada ha servit per a traslladar la necessitat de pacificar el trànsit també en la CV-375 així com millorar la evacuació d'aigües pluvials en el tram inicial de la CV-336. Totes les peticions han sigut ateses i estan en procés de solucionar-se.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal