Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana convoca les ajudes a l'escolarització de 0 a 2 anys

L'Ajuntament de l'Eliana ha tornat a convocar les subvencions, en règim de concurrència competitiva, destinades a l'escolarització de menors de 0 a 2 anys, amb l'objectiu de fomentar i donar suport a l'accés a l'escolarització no obligatòria dels i les més menudes de la localitat, facilitant així l'accés a l'Educació Infantil i contribuint a remoure els obstacles que ho impedeixen o dificulten, donat el caràcter privat dels centres que la imparteixen. D'aquesta manera el consistori invertirà un total de 13.000 euros per a subvencionar, amb fins a 80 euros, les despeses mensuals per xiquet o xiqueta derivats de l'escolarització en Escoles infantils de l'Eliana d'Educació reglada.

El termini per a presentar les sol·licituds s'obrirà el dilluns 4 de setembre i finalitzarà el 29 del mateix mes i es podrà realitzar a través del tràmit habilitat a aquest efecte en la Seu Electrònica, on també es poden consultar les bases, o de manera presencial a l'Ajuntament. Les persones interessades a rebre més informació poden escriure al correu electrònic subvencions@leliana.es o cridar al telèfon 96 275 80 30 i marcar l'extensió 501, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

L'edil d'Educació, Eva Santafé, ha recordat que la Conselleria d'Educació finançarà, des d'aquest curs, el rang de 2 a 3 anys, que fins ara cobria l'Ajuntament amb aquesta línia d'ajudes. En tot cas, ha destacat 'el que busquem és reduir al màxim la bretxa econòmica i social i rebaixar la pressió econòmica de les famílies elinaeres, en línia amb l'objectiu 6 de l'Agenda Urbana Local de fomentar la cohesió social i buscar l'equitat', ha explicat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon