Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana es reuneix amb la Conselleria d'Educació per a avançar en les infraestructures educatives

Reunió de treball per a avançar en la reforma del CEIP El Garbí i en el segon IES de l'Eliana

Ahir matí, l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, juntament amb la responsable de Grans Projectes i Infraestructures i primera tinenta d'alcalde, Marta Andrés, ha mantingut una important reunió de treball amb el Director General d'Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel, en la Direcció General d'Infraestructures Educatives de la Conselleria d'Educació.

En aquesta reunió s'han tractat dos projectes d'infraestructures crucials per a la localitat. D'una banda, es va abordar l'ampliació del CEIP El Garbí, que ja forma part del Pla Edificant amb una inversió inicial de més de cinc milions d'euros. No obstant això, a causa de l'increment dels costos, s'ha destacat la necessitat d'augmentar els fons per a poder continuar amb els següents passos, incloent-hi la licitació de les obres.

D'altra banda, es va discutir la imperiosa necessitat d'un segon Institut d'Educació Secundària (IES) per a la localitat. L'IES actual ja no pot satisfer les demandes i necessitats dels joves del municipi. L'alcalde Torrent va subratllar que "està infraestructuralment limitat i requerim la construcció d'un nou centre per a atendre la creixent demanda de la nostra comunitat".

En aquest sentit, la Direcció General d'Infraestructures Educatives es va mostrar disposada a avançar en aquests projectes, subjectes a la presentació de la documentació necessària per a continuar endavant. L'alcalde va destacar la importància de seguir invertint en la comunitat educativa de l'Eliana i va assegurar que "treballarem de valent per a millorar les infraestructures educatives i construir les que requerim"


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon