Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Jornada 'Salut Mental, Salut Mundial' a Vilamarxant el 5 d'octubre

La Mancomunitat Camp de Túria, juntament amb l'alcalde de Vilamarxant, Hèctor Troyano, ha presentat a la seu local el programa PRISMA, que commemorarà el Dia Mundial de la Salut Mental, celebrat el 10 d'octubre, amb una jornada titulada "Salut mental, salut mundial. Un dret universal". L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 5 d'octubre al Pavelló Municipal de Vilamarxant, de les 10 a les 13 hores, i inclourà una varietat d'activitats i estands amb informació i productes a la venda. A més, es comptarà amb l'actuació de la batucada Tymbals Dipercusión i culminarà amb la lectura del manifest en defensa de la salut mental.

La Mancomunitat Camp de Túria, especialment a través de PRISMA (Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental), busca conscienciar la societat sobre els reptes relacionats amb la salut mental i mobilitzar esforços en suport d'aquesta.

Aquest esdeveniment és d'accés gratuït, i totes les persones que desitgen assistir estan cordialment convidades. Si planeges assistir en grup, l'organització agrairia que ho informares a través del perfil de Facebook de PRISMA, on podràs completar el formulari d'inscripció i trobar més detalls sobre l'esdeveniment.

La jornada començarà a les 10 del matí amb la cerimònia d'inauguració, seguida d'una activitat grupal. A les 11, hi haurà un descans per esmorzar, i de les 11:30 a les 12:30 es duran a terme diverses activitats. A les 13:00, es realitzarà la lectura del manifest en defensa de la salut mental, marcant el tancament de l'esdeveniment.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon