Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'El teu Valor No es mesura en Likes': Advertència de la UPCCA Mancomunitat Camp de Túria

 Aquest setembre, la UPCCA Mancomunitat Camp de Túria vol recordar a totes les persones usàries de les Xarxes Socials que el seu valor no es pot mesurar en likes, comentaris o visualitzacions. L'addicció a les xarxes socials existeix i és un problema que no ha de passar-se per alt. Així com també existeix l'assetjament a les xarxes socials, del qual qualsevol pot ser víctima. Si ho necessites, demana ajuda.


Les xarxes poden ser interessants, educatives, divertides... però no han d'influir en l'autoestima de les persones, ja sigui per bé o per mal. D'aquí el lema triat: "El teu valor no és quantificable. No deixes que els likes et defineixin."

Des que les xarxes socials van arribar a la societat, moltes persones les utilitzen en el seu dia a dia per compartir les seues vivències. No obstant això, per molt integrades que estiguen en la nostra vida, no hem de caure en la trampa de pensar que la nostra presència en les xarxes pot definir la nostra realitat.

El nostre valor com a persones va molt més enllà de si tenim més o menys seguidors, o si les nostres fotos o vídeos reben més o menys "m'agrada". Per això, mitjançant aquesta campanya, es pretén animar a la reflexió a aquells que en algun moment s'han trobat entrant, una vegada i una altra, als seus perfils esperant veure augmentar les interaccions i sentint frustració en cas de no aconseguir-ho.

  


** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon