Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ampliació de l'Atenció al Codi Ictus a ValènciaLa Conselleria de Sanitat posarà en marxa a partir del pròxim 1 de setembre l'ampliació de l'atenció al Codi Ictus, incloent l'ictus isquèmic i pediàtric, juntament amb l'ampliació del temps d'atenció als casos d'ictus hemorràgic. Per a això, a més de l'atenció setmanal, s'instaurarà un servei de guardia d'atenció contínua els caps de setmana, dies festius i vísperes de festius als hospitals La Fe i Clínic de València.


Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, en concret, per a les províncies de Castelló i València, els pacients seran atesos a l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe durant la primera quinzena de cada mes, mentre que del 16 al 30/31 de cada mes, seran atesos a l'Hospital Clínic Universitari de València.


Pel que fa a la província d'Alacant, no es modifica el protocol existent i els pacients continuaran sent atesos a l'Hospital General Universitari Doctor Balmis d'Alacant.


Així es amplia l'atenció al Codi Ictus que funciona des de 2014 a la Comunitat Valenciana. Amb el desenvolupament del Pla d'Atenció a l'Ictus, gràcies a la coordinació entre nivells assistencials i departamentals, ha augmentat la taxa de trombectomies, amb una mitjana de 20 procediments mensuals a cada departament de salut. Aquests procediments "no es deuen retardar per minimitzar els temps d'isquèmia i millorar així el resultat del pacient".


La hemorràgia subaracnoidea aneurismàtica (HSA) és una de les patologies cerebrovasculars que, amb freqüència, afecta pacients joves, en els quals una intervenció precoç en les primeres 24 hores disminuïx la possibilitat de resangrament i millora globalment el pronòstic.


D'aquesta manera, el tractament urgent d'un aneurisma cerebral que ha sangrat s'ha de realitzar precoçment per a reduir el risc de resangrament. En l'actualitat, el tractament endovascular és de tria per al tractament de l'aneurisma cerebral trencat, juntament amb l'abordatge neuroquirúrgic, evitant les complicacions derivadesCrónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon