Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una DANA portarà pluges 'generalitzades i intenses' i un ambient de tardor a la Comunitat Valenciana aquest cap de setmana


Una depressió aïllada als nivells alts (DANA) portarà a la Comunitat Valenciana un episodi de pluges "generalitzades i intenses" i un ambient de tardor amb "cert nivell d'incertesa" durant el dissabte i el diumenge.


El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha informat del risc de pluges generalitzades durant el cap de setmana, en un episodi que començarà dissabte i es prolongarà durant el diumenge i el dilluns.


Així, la formació d'una DANA arribarà el dissabte al Mediterrani amb vent fort de llevant i precipitacions intenses. Durant el cap de setmana, l'ambient serà de tardor i es produirà un descens de les temperatures, segons avança l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).


Aemet ha emès una nota informativa com a consequència de la formació d'una DANA que generarà un episodi de precipitacions "persistents i generalitzades" que afectaran "pràcticament tot el territori", excepte les Illes Canàries.


Aquest episodi començarà el dissabte i es prolongarà durant el diumenge i el dilluns i, tot i que té "cert nivell d'incertesa", aquest episodi afectarà també a la Comunitat Valenciana.


Per això, l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències realitzarà un "seguiment permanent" de l'evolució d'aquest episodi. A més, ha recomanat als municipis i organismes amb competències en la gestió de les emergències que mantinguen la "necessària atenció i seguiment" de tots els avisos i alertes que emeta durant els pròxims dies Emergències amb la finalitat d'activar "amb antelació" els seus protocols d'actuació i establir "les pertinents mesures preventives en els seus respectius àmbits".

.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon