Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria impulsa el Centre Polivalent per a Dansa amb un pressupost de 5,7 milions d'euros

Les obres d'aquest futur centre destinat a la dansa estan paralitzades des de l'any 2011.
El ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat l'inici de l'expedient del contracte d'obres del centre polivalent de la localitat per un muntant global de 5,7 milions d'euros, finançats entre les arques municipals i la Generalitat Valenciana.  L'expedient s'ha aprovat amb els vots de l'equip de govern del PSPV i el suport de Compromís i Esquerra Unida Podem, i l'abstenció del PP i Vox.

La campanya de reflexió sobre problemes comuns dirigida a la població jove es durà a terme a través de les xarxes socials amb breus missatges audiovisuals. El projecte té l'objectiu de donar visibilitat a problemàtiques comunes entre les persones joves i promoure la conscienciació sobre elles.

El centre polivalent constarà de quatre plantes amb una superfície de 4.638 metres quadrats i estarà destinat exclusivament a l'escola de dansa. En ell, es habilitaran 14 aules de dansa, sales d'ús polivalent, aules teòriques i altres serveis annexos, com una àrea d'administració, professorat i direcció, vestuaris, magatzems i altres instal·lacions.

El procés de contractació d'aquest edifici de Riba-roja de Túria té com a objectiu posar fi a les obres paralitzades des de l'any 2011, completant les fases pendents per a posar el centre en funcionament.

Les obres es duran a terme en un termini màxim d'un any i mig des de la signatura de l'acta de replanteig, amb un finançament compartit entre l'Ajuntament i la Generalitat Valenciana.

Amb la finalització d'aquest centre polivalent, l'escola de dansa disposarà d'unes instal·lacions adequades a les seues necessitats, després d'anys compartint espai amb l'escola de música.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha manifestat la satisfacció per aquesta iniciativa que desencallarà un projecte essencial per a la localitat i que dotarà l'escola de dansa d'un espai concorde amb les seues activitats. Amb aquesta actuació, s'espera que el centre estiga completament operatiu l'any 2025


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon