Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Renovació de Lideratges: Nous Gerents Designats en els Serveis de Salut a Sagunt i Arnau-Llíria
El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha nomenat a Ana Peiró Gómez i Ana Albert Balaguer com a noves gerents en els departaments de salut de Sagunt i Arnau-Llíria respectivament.

La nova gerent del departament de salut de Sagunt, Ana Peiró Gómez, és metgessa especialitzada en urgències hospitalàries i fins ara ha exercit la seua tasca a l'Hospital Arnau de Vilanova de València.

Peiró és Doctora en Cirurgia per la Universitat de València i Màster en Atenció Mèdica Urgent per la Universitat de Barcelona i en Direcció d'Unitats Clíniques en Gestió Clínica per la Universitat de Múrcia. A més a més, és autora de nombroses publicacions especialitzades i membre del Consens Delphi Nacional en Trombosi Venoses Profundes Ambulatòries, així com del grup de Treball Nacional de Malaltia Tromboembòlica Venosa.

D'altra banda, Ana Albert Balaguer és la nova gerent del departament de salut Arnau de Vilanova-Llíria, en el qual fins ara ha exercit la seua tasca com a metgessa adjunta d'Oncologia Mèdica a l'Hospital Arnau de Vilanova, on prèviament va ocupar el càrrec de subdirectora mèdica.

Albert compta amb àmplia formació en Gestió Clínica de Servei Hospitalari, així com en Direcció i Gestió d'Hospitals i Serveis de salut. A més a més, és autora de nombroses publicacions especialitzades d'àmbit nacional i internacional.

Els nomenaments de Peiró i Albert arriben després que Gómez nomenara a José Luis Poveda Andrés com a nou responsable de l'Hospital La Fe, el primer gran canvi després de l'arribada del nou govern a la Generalitat
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon