Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'ensemble 'Llíria City Of Music' culmina la seua gira internacional a Corea del Sud


El prestigiós ensemble Doble Quintet "Llíria City Of Music" està a punt de culminar la seua exitosa gira internacional aquest mes d'agost, amb una visita a terres asiàtiques, concretament a Corea del Sud. La gira ha portat aquesta agrupació de músics a diversos escenaris internacionals, i ara la seua música ressonarà en ciutats com Hamyang, Wonju, Seoul i Daejeon. Aquests concerts seran tant en solitari com en col·laboració amb la Korea Youth Orchestra.

Sota la direcció del reconegut director internacional i músic llirià, José Miguel Rodilla, aquest conjunt format per músics de dues de les més importants societats musicals de la localitat, ha captivat audiències a tot el món. La gira coreana està programada per als dies 16 al 26 d'agost i representa un punt culminant dins dels objectius d'internacionalització recollits en el Pla Estratègic de Ciutat Creativa UNESCO 2019-2023.

"Mitjançant aquest projecte musical, hem aconseguit fer realitat una de les propostes del Pla Estratègic, la qual preveu la promoció i el desenvolupament musical a través de col·laboracions i intercanvis amb altres països", afirma Paco García, regidor d'Ensenyaments Artístics i Ciutat Creativa UNESCO.

Abans de la gira, el director José Miguel Rodilla i el professor Andrés Simeó Máñez, van prendre part en la coordinació de la Master-Class de Direcció a la Classic Academy, a la Ciutat d'An-Yang. A més, van formar part del jurat del prestigiós Festival de Orquestres i Bandes Juvenils en Hamyang.

García destaca l'important paper que les xarxes de Ciutats Creatives i Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO tenen en la internacionalització de la música edetana. A través d'aquestes xarxes, Llíria ha aconseguit establir col·laboracions significatives que permeten als músics locals actuar en escenaris nacionals i internacionals, difonent el talent i la riquesa musical de la localitat.

El programa seleccionat per als concerts a Corea del Sud inclou obres de reconeguts compositors internacionals com Mozart, Chopin, Bizet, Falla i Granados. Aquesta selecció musical captivarà sens dubte l'audiència coreana i oferirà un exemple de l'excel·lència musical que emanen els músics de Llíria City Of Music en cada interpretació

.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon