Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obrirá el període d’inscripció de l'Escola d’Adults el 4 de setembre

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (EPA) obrirà del 4 al 14 de setembre el període ordinari d'admissió i inscripció per al curs 2023/2024, que arrancarà dilluns que ve 18 de setembre.

Com altres anys, l'Oferta Educativa estarà composta per cursos de Formació Bàsica (Alfabetització, Neolectura, Educació de Base i GES), cursos de preparació als Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior, preparació per a les proves lliures d'Educació Secundària i idiomes (Valencià i Castellà dels nivells A1/A2, B1, B2, C1, C2 i Conversa i Espanyol per a Estrangers en els nivells A1, A2, B1 i Conversa).
La proposta formativa es completarà amb cursos i tallers de memòria activa, d'anglés, de lectura compartida i de competències digitals bàsiques, així com visites culturals, eixides guiades, teatre, conferències o cinema. Tot això amb l'objectiu d'orientar i preparar a la població adulta per a viure el temps d'oci d'una forma creativa i millorar alhora les seues habilitats i destreses personals, socioculturals, cíviques i lúdic-esportives en àrees com l'intercanvi comunicatiu en llengües estrangeres, la cultura, la salut, benestar i l'envelliment actiu o l'ecologia.

Les persones interessades en algun dels cursos han d'acudir presencialment per a formalitzar la matrícula dilluns o dimecres de 10 a 13 hores, o bé, en horari de vesprada dimarts i dijous, de 17 a 20 hores. En tot cas serà necessari presentar una fotocòpia del DNI o passaport i emplenar una fitxa d'inscripció en les oficines del Centre de Formació.

Per a més informació sobre horaris i oferta de cursos, els interessats poden contactar amb el telèfon 96 275 80 30 (extensió 519), o a través de l'adreça de correu electrònic fpa@leliana.es. Al llarg del curs l'horari d'atenció, informació i matrícula serà els dilluns de 19 a 20 hores, els dimarts de 12 a 13, els dijous de 17 a 18 i els divendres de 10 a 11 hores.

L'edil de Polítiques de Formació, Eva Santafé, ha recordat que la formació en l'etapa adulta és crucial per a aquells veïns i veïnes que desitgen adquirir, actualitzar o ampliar els seus coneixements i habilitats, tant per al seu desenvolupament personal com per al de caràcter professional.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon