Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana es prepara per a celebrar la setena edició del Bosc de la Benvinguda

L'Ajuntament de l'Eliana està organitzant la setena edició del 'Bosc de la Benvinguda' en el qual estan convocats a participar tots els xiquets i xiquetes elianaeres nascudes l'any 2022. Per a formar part d'aquesta jornada especial els pares, mares o tutors legals hauran d'emplenar el formulari d'autorització i presentar-lo a través de la seu electrònica en el tràmit 'Inscripció Bosc de Benvinguda 2023' de l'àrea de Participació Ciutadana, o bé, presentar-ho presencialment a l'Ajuntament. El pròxim 30 de setembre serà l'últim dia per a inscriure's.

L'acte tindrà lloc el pròxim 25 de novembre, a les 11 hores, al Barranc de Mandor i en ell les i els infants plantaran el seu corresponent om senyalitzat amb el seu nom i data de naixement per a contribuir així a crear progressivament un espai natural on els arbres es germanen amb els nous elianers. Per a més informació, les persones interessades poden contactar a través del telèfon 96 275 80 30 (ext. 131) o per correu electrònic a participacio@leliana.es.

L'edil de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha destacat la importància que els familiars inscriguen als xiquets i xiquetes, com més prompte millor, per a participar en aquesta iniciativa que ha aconseguit des de 2017 plantar prop de 500 nous arbres i recuperar espais verds a la localitat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon