Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Associació Salamandra i l'Ajuntament de l'Eliana: Curs 2023/2024 Amb Oportunitats Formatives Flexibles per a Adults

L'Associació Salamandra i l'Ajuntament de l'Eliana s'uneixen per oferir una oportunitat educativa única per a adults en el curs 2023/2024. La flexibilitat és la clau, ja que els participants podran triar entre assistència presencial, tele-presencial o en línia segons el taller.

Aquest curs, es presenta amb una emocionant varietat de continguts agrupats en 4 blocs temàtics. El primer bloc abasta les humanitats, oferint cursos que van des de jazz i gravat fins a història del cinema i escriptura creativa.

El segon bloc, anomenat 'Harmonia i Ment', posarà l'accent en l'expressió corporal i musical, oferint activitats com feng shui, escacs i classes de guitarra.

El tercer bloc abasta cursos d'idiomes, amb opcions per aprendre anglès, alemany i francès, per a principiants i avançats

Finalment, el quart bloc està dedicat a les noves tecnologies, on els estudiants adquiriran habilitats digitals, edició d'imatges i vídeo, així com coneixements d'ofimàtica.

La matrícula per a aquesta oportunitat educativa estarà oberta del 5 al 7 de setembre a l'EPA (Centre de Formació de Persones Adultes) en horari de matí i vesprada. A partir del 8 de setembre, els interessats podran registrar-se trucant al telèfon 634 301 589 o enviant un correu electrònic a martesb6@hotmail.com. No deixes passar aquesta oportunitat de créixer i aprendre en un entorn flexible i acollidor."

Espero que este enfoque periodístico sea lo que estás buscando. Si deseas realizar más cambios o ajustes, no dudes en decírmelo.

.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon