Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria i el Club Bàsquet Llíria presenten el II Torneig de Bàsquet 'Ciutat de Llíria'


El Pavelló Pla de l'Arc acollirà el segon Torneig de Bàsquet Ciutat de Llíria.

L'Ajuntament de Llíria, a través de la seua Regidoria d'Esports, juntament amb el Club Esportiu Bàsquet Llíria, han organitzat el II Torneig de Bàsquet 'Ciutat de Llíria' en el marc de les Festes de Sant Miquel.

El torneig constarà d'una edició plata (amb la participació del CB Llíria i el CB Gandia) i una edició d'or (amb el guanyador de la passada edició, València Basket, i l'equip d'ACB Fundació CB Granada). Tots dos partits es disputaran el dissabte 16 de setembre a les 16.30 i a les 19.30 respectivament.

El regidor d'Esport, Nico Marco, ha valorat molt positivament la possibilitat de reeditar el torneig, ja que "l'èxit de la passada edició ens demostra que Llíria té capacitat per a organitzar grans esdeveniments". Així, l'Ajuntament ha col·laborat amb el CB Llíria per a organitzar aquesta segona edició del torneig. A més, el regidor també ha destacat el fet de dotar d'una vessant esportiva a les Festes de Sant Miquel, amb la celebració d'aquest torneig, la Fira de l'Esport i els ja tradicionals esdeveniments de tir i arrossegament i la partida de Pilota valenciana.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon