Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera millora la Policia Local amb més agents i vehicles sostenibles

    


Dins del Pla de Millora i Modernització de la Policia Local de Bétera, s'ha dut a terme una important incorporació de 9 agents després de superar la formació requerida en l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE). Aquesta iniciativa busca professionalitzar la plantilla i oferir un servei més adequat als veïns i veïnes del municipi.

L'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez, juntament amb membres de l'equip de Govern, han donat la benvinguda als nous agents i han presentat els tres nous vehicles que s'han incorporat a la Policia Local per a renovar els seus efectius mòbils.

Els 9 agents han augmentat la seua qualificació i formació amb un curs teòric de 5 mesos en el IVASPE i ara iniciaran un període de pràctiques de dos mesos per a estar preparats per a les seues funcions.

D'altra banda, l'Ajuntament ha apostat per la modernització de la flota de vehicles de la Policia Local amb l'adquisició de tres nous cotxes. Aquesta vegada, s'ha inclòs un vehicle Dacía Duster dièsel, que ha demostrat ser eficaç en el parc mòbil, especialment en les zones agrícoles del municipi. També s'han adquirit dos Kia Niro elèctrics, en línia amb el compromís de l'Ajuntament per aconseguir la màxima neutralitat climàtica possible.

Amb aquestes accions, l'Ajuntament de Bétera busca reforçar la Policia Local per a millorar l'eficiència i l'eficàcia del servei, a més de contribuir a la sostenibilitat mediambiental del municipi.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon