Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Piscina Municipal de Sant Antoni de Benaixeve començarà l'1 de setembre

El govern municipal de Sant Antoni ha revelat que l'empresa encarregada de la licitació s'ha compromés a complir rigorosament amb totes les condicions establertes en el plec i la normativa vigent. A més, s'ha anticipat que la inauguració oficial tindrà lloc el dia abans, el 31 d'agost a les 21 hores. L'Ajuntament ha assumit la responsabilitat de garantir el compliment d'aquestes garanties i de vetllar per la total seguretat i comoditat per a tots els usuaris del Centre Esportiu Municipal de Sant Antoni  de Benaixeve. 

La renovació i adaptació de la coneguda Piscina Municipal de Sant Antoni va ser objecte d'una licitació durant la legislatura anterior. El contracte es va signar en octubre de 2022 amb l'empresa Arquistade S.L. Cal esmentar que aquesta va ser la segona licitació, ja que la primera, duta a terme en 2021, es va declarar deserta en març de 2022 degut a que l'empresa va presentar alguns documents i fiances fora del termini establert. No obstant això, la segona licitació, que va tenir lloc poc després, va ser adjudicada a l'empresa Arquistade S.L. en octubre de 2022.

Dins de les obligacions de l'empresa per gestionar la piscina i les seves instal·lacions esportives, es troba la inversió de més de 500.000 euros en les mateixes. L'Ajuntament s'encarregarà de supervisar tant aquesta inversió com la seva posterior expansió, a més d'assegurar el compliment de totes les obligacions legals. El Reglament d'Explotació de la concessió de la piscina municipal va ser aprovat pel ple el 25 de novembre de 2021 i publicat en el Butlletí Oficial de la Província l'11 de maig. En aquest reglament s'estableixen totes les condicions pertinents.

En una etapa posterior, també de la legislatura anterior, l'empresa adjudicatària va presentar a l'Ajuntament algunes modificacions al plec original amb l'objectiu d'adaptar les instal·lacions i oferir una major gamma de serveis. Aquests canvis van incloure la incorporació d'instal·lacions de Spinning, activitats personals dirigides i la possibilitat de cobrir la coberta per instal·lar un solàrium, així com màquines de musculació, potencials classes de pilates, ioga i altres modalitats d'entrenament personal, entre altres serveis.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon