Intensos Esforços per Apagar l'Incendi Forestal a Cofrents, València Intensos Esforços per Apagar l'Incendi Forestal a Cofrents, València
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Intensos Esforços per Apagar l'Incendi Forestal a Cofrents, València



"Una desena de mitjans aeris i diverses unitats de bombers treballen en l'extinció d'un incendi forestal declarat en la vesprada d'aquest dimecres al barranc de Sàcaras, en el terme municipal de Cofrents (València), segons han informat el '112 CV' i el Consorci Provincial de Bombers.


El foc s'ha iniciat passades les 18.00 hores i fins al lloc s'han mobilitzat bombers voluntaris d'Ayora i Cofrents, dos coordinadors forestals, dos agents mediambientals, cinc unitats de bombers forestals i deu mitjans aeris.


A més, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha sol·licitat la mobilització de dos avions amfibis del Ministeri de l'Interior, que s'han sumat a l'operatiu.


L'evolució de les flames ha obligat al Centre de Coordinació d'Emergències a establir la Situació 1 del Pla Especial Front al Risc d'Incendis Forestals (PEIF) de la Comunitat Valenciana.


El nivell 1 d'alerta del PEIF s'estableix quan una situació d'emergència provocada per un o més incendis forestals pot afectar greument béns forestals o afectar lleument a la població i béns de naturalesa no forestal, per a la seua extinció pot ser necessari incorporar mitjans extraordinaris.


Poc abans de les 21.00 hores el Centre de Coordinació d'Emergències ha informat de la retirada de quatre mitjans aeris."



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal