Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Finalitzades obres de l'estació intermodal de Llíria

L'ajuntament de Llíria dona per finalitzada l'Estació Intermodal de Pla de l'Arc. Aquest dijous s'ha realitzat la recepció de les obres per part del consistori amb l'assistència de l'alcalde de la localitat, Joanma Miguel i el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco Garcia, assistits pels tècnics municipals. L'espai estarà obert a partir de demà divendres.

Segons ha explicat l'edil de Mobilitat, la de Llíria serà la primera estació intermodal del Camp de Túria, on es podran utilitzar diverses maneres de transport, tant públic com privat, on confluiran les línies d'autobús de la ATMV i les del servei de transport urbà i interurbà a urbanitzacions i hospital de Llíria.

L'actuació s'ha dut a terme en una superfície de 580 metres quadrats, on s'ha ampliat la vorera, la qual permet una zona d'andana i parada d'autobusos i un espai de descans per a vianants. Establint un nou punt d'aparcament de bicicletes. D'aquesta manera, s'ha reordenat tot el conjunt per a la creació d'un espai públic de qualitat, assegurança, inclusiu i on s'han incorporat elements verds amb una gran jardinera i la plantació d'arbres. També es col·locarà una nova marquesina per a zona d'espera i senyalització de temps i trajectes.

Així mateix, s'ha renovat el mobiliari urbà de l'àmbit d'actuació i les lluminàries, a més de realitzar la preinstal·lació per a un punt de càrrega de vehicles elèctrics, que en el futur podrà ser un punt de lloguer i recollida de bicis elèctriques i vehicles de mobilitat personal. Tot això al costat d'un aparcament públic amb una gran quantitat de places.  

L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha apuntat que "la localitat continua avançant en la mobilitat sostenible i la millora en prestació de serveis, dotant amb aquesta Estació Intermodal d'un nou espai urbà sense barreres arquitectòniques al medi físic, amb nous elements que garanteixen la seguretat de les persones usuàries, així com aconseguir l'homogeneïtat de l'àrea d'intervenció, pionera a la comarca, on es podran combinar diferents usos de mobilitat".

Aquesta actuació ha comptat amb una inversió de 100.000 euros i ha sigut subvencionada dins del Pla d'Inversions de la Diputació de València (PID).


 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon