El PSPV adverteix que les primeres mesures del Consell generen 'un forat de 350 milions' en les arques valencianes El PSPV adverteix que les primeres mesures del Consell generen 'un forat de 350 milions' en les arques valencianes
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV adverteix que les primeres mesures del Consell generen 'un forat de 350 milions' en les arques valencianes

. El portaveu adjunt del PSPV-PSOE a Les Corts i exconseller d'Hisenda, Arcadi Espanya, ha afirmat aquest dissabte que "les primeres setmanes del Consell de PP-Vox han generat ja un forat de 350 milions d'euros als arques valencianes, l'equivalent al cost de 35 instituts o 70 centres de salut".


Així s'ha manifestat aquest dissabte Espanya, qui ha recordat que el període d'exposició pública del projecte per eliminar l'impost de successions acaba el dijous i ha censurat al Partit Popular que "la seua primera decisió haja estat suprimir l'impost de successions, la qual cosa no deixa de ser un regal fiscal a les rendes altes".

En aquest sentit, el dirigent socialista ha subratllat que, "amb aquesta decisió, el Consell de Carlos Mazón ha deixat clar quina serà la seua fulla de ruta per als pròxims anys" i ha explicat que "queda clar que el seu pla amb els serveis públics de la Comunitat Valenciana és retallar i privatitzar".

"Suprimir l'impost de successions és només una coartada", ha ressaltat el portaveu adjunt del PSPV-PSOE, qui ha insistit que "aquestes baixades d'impostos a les rendes altes són marca de la casa en el Partit Popular".

"Són l'excusa perfecta per justificar posteriorment retallades i privatitzacions en els serveis públics, com ha quedat demostrat a Madrid o Andalusia", ha conclòs l'exconseller.


Crònica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal