Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Campanya de l'Eliana a l'agost de conscienciació dirigida als i les joves


A través de les xarxes socials, la Regidoria de Joventut posa en marxa una campanya de reflexió sobre problemes comuns en la joventut, amb l'objectiu de donar visibilitat als seus valors i conscienciar el col·lectiu sobre temes importants.

La campanya es desenvoluparà durant els quatre dilluns del mes i consistirà en la difusió de breus missatges audiovisuals. Cada setmana es tractarà un tema diferent que afecta els joves.

El primer dilluns, el 7 de cada mes, es llançarà un vídeo sobre la salut mental (#dis-ho). El segon dilluns, el 14, es posarà l'accent en els valors de la joventut (#som), coincidint amb el Dia Internacional de la Joventut que se celebra el 12 d'agost. El tercer dilluns, el 21, s'abordarà l'addicció als dispositius mòbils (#ix). I, finalment, el quart dilluns, el 28, el tema serà el ciberassetjament (#prou).

Els vídeos han estat ideats i realitzats per joves estudiants beneficiaris de L'Eliana et Beca durant el mes de juliol. A més de proposar les temàtiques a tractar, aquesta iniciativa ha permès dinamitzar al grup i treballar en equip, més enllà de les tasques individuals.

L'objectiu de la campanya és sensibilitzar la joventut sobre problemes comuns i oferir esperança, ja que totes aquestes qüestions tenen solució. Juan Espinosa, regidor de Joventut, s'ha mostrat satisfet amb el resultat de la campanya i ha destacat que l'administració pública compta amb recursos per abordar aquests problemes, i l'essencial és que els joves coneguen aquests recursos i en facen ús.
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon