Benaguasil: Nou Mural d'Art Urbà en 3D amb peces de Falla Emergents, Obra d'artistes locals Benaguasil: Nou Mural d'Art Urbà en 3D amb peces de Falla Emergents, Obra d'artistes locals
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil: Nou Mural d'Art Urbà en 3D amb peces de Falla Emergents, Obra d'artistes locals

L'Ajuntament de Benaguasil, en col·laboració amb Caos Comunity, ha iniciat els treballs del nou mural d'art urbà amb peces de falla en 3D que emergeixen de la paret.

Aquesta impressionant obra d'art, amb una extensió de 480 metres quadrats, es troba ubicada a la Plaça de Bous, específicament a la paret de l'edifici proper al parc de El Pilar.

Els reconeguts artistes Asier Vera, Mone Uzi Crew i Gio ArtColor són els creadors d'aquest mural titulat "Murfalla Project," el qual representa una fusió única entre una falla i un mural d'art urbà. Això el converteix en una creació excepcional, ja que, segons els mateixos artistes, "és la primera vegada que s'ha realitzat alguna cosa així en qualsevol part del món."

Els regidors Patricia Merenciano, Carlos Bosch i Rosa Cervera s'han apropat per visitar aquest mural, que es preveu que estigui complet en uns pocs dies.

Aquest nou mural s'uneix als ja existents arreu del municipi amb l'objectiu de portar l'art als espais públics i a la ciutadania, creant així un circuit artístic que enriqueix la cultura local.
  





Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal