Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Asunción Quinzá visita el Servei Orienta i a l'Associació LAMBDA

 


La secretària autonòmica d'Igualtat i Diversitat, Asunción Quinzá, ha realitzat una visita significativa i contacte al Servei Orienta i a la seu de l'associació Lambda a València.

Durant la seua visita, la secretària autonòmica s'ha reunit amb els responsables del Servei Orienta i ha participat en una trobada amb el secretari d'Organització, Alberto Cañizares.

El Servei Orienta és un recurs essencial que ofereix atenció integral en assessorament i suport a lesbianes, gais, persones trans, bisexuales i intersexuales (LGTBI), així com als seus familiars i persones properes.

Les oficines d'Orienta, com a servei públic concertat amb entitats especialitzades, proporcionen diverses prestacions de manera gratuïta. Aquestes prestacions abasten diversos àmbits i necessitats de cadascuna de les persones: informació i acollida, assistència social, assessorament psicològic, legal i jurídic, orientació laboral i educativa, atenció a la infància i adolescència LGTBI (així com les seues famílies), suport i ajuda a les persones víctimes de violència intragènere, discriminació i delictes d'odi per LGTBIfòbia, grups d'Ajuda Mutua (GAM), i orientació a persones LGTBI migrants i persones beneficiàries o sol·licitants de protecció internacional.

En aquestes visites, també han estat presents el comissionat per a la Lluita contra la Violència sobre la Dona, Felipe del Baño, i el director general de Diversitat, Stephane Soriano.

Amb el Servei Orienta i l'associació Lambda, la Comunitat Valenciana manté el seu compromís amb la inclusió i el suport a la diversitat LGTBI, assegurant un entorn on totes les persones puguen viure amb igualtat i respecte.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon