Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant modernitza la gestió amb Sedipualba, el nou sistema d'expedients del Consistori

L'àrea dirigida per Xavier Jorge ha treballat per a implementar Sedipualba, un sistema creat per l'administració pública d'Albacete, com el nou sistema de gestió d'expedients del Consistori de Vilamarxant.

"Este sistema permetrà modernitzar la gestió i adaptar-se a les noves tecnologies que la ciutadania i l'entorn necessiten en l'actualitat", ha indicat el primer tinent d'alcalde, Xavier Jorge.

Amb aquest sistema, es modernitzarà l'administració i canviarà de manera significativa l'atenció a la ciutadania, tant a través de la seu electrònica com del portal de transparència. També millorarà el sistema intern de gestió d'expedients.

Jorge ha anunciat que durant aquesta setmana començarà la migració del sistema i, la propera setmana, ja es podran experimentar els canvis. "Si no hi ha cap problema dimarts que ve, el nou sistema estarà a tot rendiment per a benefici de la ciutadania", ha afegit.

Informació de servei:

A partir del divendres, la seu electrònica deixarà de funcionar.

El dilluns a les 12 hores es tancarà el registre de l'Ajuntament per a realitzar la migració.

El dimarts, si no hi ha cap incidència, l'Ajuntament ja tindrà instal·lat el nou sistema a ple rendiment.







Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal