Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un servei gratuït de transport facilitarà el dret a vot el 23J a persones amb problemes de mobilitat

Segons hem pogut saber en Crònica, a Camp de Túria el servei es cobreix amb la coordinació de l'Assemblea de Creu Roja de la Pobla de Vallbona

La Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana posa en marxa, en col·laboració amb Creu Roja, un servei gratuït de transport per a la jornada electoral del diumenge 23 de juliol, amb l'objectiu de facilitar el dret a vot presencial a les persones que ho requerisquen

El telèfon únic per a sol·licitar el servei és el 965918610 (24 hores de dilluns a divendres) o bé a través de l'email eleccionescv@cruzroja.es.

La delegada del Govern en la Comunitat, Pilar Bernabé, juntament amb el president autonòmic de Creu Roja, Rafael Gandía, ha presentat la iniciativa, que està orientada a la ciutadania que necessite aquest transport per raó d'edat, malaltia o problemes de mobilitat.

Bernabé ha recordat que "el servei es pot sol·licitar fins al pròxim 20 de juliol a les 15.00 hores, cridant per telèfon a Creu Roja, o bé, a través del corresponent centre hospitalari de la xarxa pública, en el cas d'estar ingressat".

La delegada ha destacat "la necessitat d'aquest servei que garanteix el trasllat als col·legis electorals per a aquelles persones que, per qüestions d'edat o malaltia, no poden desplaçar-se pels seus propis mitjas".

El telèfon únic per a sol·licitar el servei és el 965918610 (24 hores de dilluns a divendres) o bé a través de l'email eleccionescv@cruzroja.es Durant la jornada electoral del 23 de juliol (de 9 a 20 hores), voluntaris i voluntàries de Creu Roja recolliran en el punt indicat les persones que hagen sol·licitat el servei, ja siga des del seu centre hospitalari d'ingrés, residència o domicili; les traslladaran al seu col·legi electoral i les portaran de tornada al punt de recollida.

Per a donar la "màxima cobertura" a l'operatiu, participaran 49 Assemblees Locals de Creu Roja en la Comunitat Valenciana (23 a Alacant, 19 a València i 7 a Castelló) amb 56 vehicles (13 ambulàncies, 17 adaptats i 26 de transport de persones) i 112 voluntaris.


.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon