Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un èxit d'assistència amb més de 225 xiquetes i xiquets en les escoles d'estiu i ludoteques de Serra

Més de 225 xiquetes i xiquets han participat en les diferents escoles d'estiu i ludoteques que ha organitzat l'Ajuntament de Serra durant el mes de juliol, els últims dies de juny i les dos primeres setmanes d'agost. Els diferents programes s'han oferit "perquè les famílies pogueren conciliar millor les seues vides familiars i laborals" manifesta Alicia Tusón, alcaldessa de Serra.

Les diferents activitats han estat dirigides a l'alumnat de 0 a 3 anys i de primer d'infantil a sisé de primària. D'aquesta manera, 45 xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys han acudit a l'escola d'estiu de l'Escoleta Infantil Municipal. L'alumnat de primer d'infantil fins a 6é de primària ha pogut gaudir de l'escola d'estiu al CEIP Sant Josep amb 95 persones inscrites i de 32 a l'escola esportiva que s'ha celebrat al Poliesportiu Muncipal Héctor Catalá.

A les escoles d'estiu han participat els joves beneficiaris de les beques per a estudiants de Serra et beca de l'Ajuntament de Serra. Un programa de pràctiques remunerades adreçat a l'alumant de cicles formatius i graus universitaris.

Ludoteques gratuïtes

A més a més també s'estan realitzant dos ludoteques tant a la urbanització Torre de Portaceli com al nucli urbà per cobrir els dies que anaven des del final de curs al començament de les escoles d'estiu i per a les dos primeres setmanes d'agost amb 50 xiquetes i xiquets. Les ludoteques han estat gratuïtes gràcies a una subvenció del Pla Concilia del Ministeri d'Igualtat a través de la Generalitat Valenciana.

"Tot un èxit de participació que demostra el compromís d'aquest govern amb les famílies del nostre poble" en paraules del regidor d'Educació i Infància, Borja Martínez qui afegeix que "continuarem treballant en aquesta línia de seguir oferint activitats encaminades a la conciliació."


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon