Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rescissió del contracte de les obres del nou centre educatiu a Loriguilla per incompliment dels terminis

El dilluns l'Ajuntament de Loriguilla va citar a l'empresa adjudicatària de les obres del nou centre educatiu per comunicar-los que es procedirà a la rescissió del contracte.

Després d'un nou incompliment en els terminis de l'execució de l'obra, i al no haver trobat una solució satisfactòria per resoldre els problemes trobats en el capítol d'instal·lacions, la Direcció facultativa, l'arquitecta municipal i la Secretaria Intervenció han recomanat a l'Equip de Govern la resolució unilateral del contracte.

Les modificacions tècniques proposades no han estat suficients i, a més, no han gaudit del suport de la Direcció facultativa. Per tant, faltant una quantitat aproximada de 1.741.000 euros de PEM per a acabar l'obra tal com estava planificada, l'Ajuntament de Loriguilla pren la decisió de resoldre el contracte de forma definitiva.

L'empresa acabarà de col·locar les làmines impermeabilitzants i l'àrid en cobertes, i després d'això abandonarà l'obra.

A l'espera de conèixer l'interlocutor o interlocutors vàlids després de la formació de les noves Conselleries sortides de les eleccions del 28M, queda per definir la solució més ràpida per a acabar el centre educatiu, que passarà per una nova licitació, un projecte complementari de finalització o la reversió de competències perquè la pròpia Conselleria acometa l'obra aportant els diners necessaris.

Des de l'Ajuntament remarquen que han sol·licitat una reunió d'urgència amb la Conselleria d'Infraestructures Educatives i que estan a l'espera de les seues instruccions per a acabar el CEIP W.A. MOZART el més prompte possible.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon